Referanser

Fra fornøyde kunder av Olsen & Nordhavn Varmepumpeservice

Facebook

Google

Morten Sandvik Olsen
Morten Sandvik Olsen
12:04 01 Dec 22
Etter en meget hyggelig befaring, fikk jeg anbefalt hvilken pumpe jeg burde velge og en god forklaring på hvorfor denne typen.Meget blide og hyggelige montører som kom til avtalt tid og utførte jobben raskt og godt. Etter utført jobb ble det ryddet.Varmepumpen ble teste og god opplæring fikk jeg også.Kan trygt anbefales.
Miriam Joms
Miriam Joms
19:15 12 Nov 22
Hyggelig folk, godt på kommunikasjon og proffesionelt og raskt arbeid!Vi er veldig fornøyd med vår varmepumpe! Anbefales!
Nyaz Mohammed
Nyaz Mohammed
20:22 31 Oct 22
Anbefales ..Profesjonelle og punktlig. Utrolig god og Super service!! Full rengjøring av pumpa som ble som ny! ringte vi flere ganger og tok han telefonen med engang med hyggelig kommunikasjon .Bare en ting å si om dem!SUPRE!!😎😉👍🏼 Tusen takk Henning 😃
Veronica Vasgård Engsmyr
Veronica Vasgård Engsmyr
15:49 18 Oct 22
Veldig hyggelig gutter, rask respons på gratis befaring og profesjonelt oppsett av tilbud som kom raskt etter befaring. Satt pris på guttas ærlighet ved befaring og ved installasjon. Ryddige effektive blide gutter som var nøye forsiktige og ryddige. Fantastisk extra service med installering av wifi appen uten kostnader, og flott opplæring av vår General varmepumpe som vi valgte. Anbefaler de gutta og firma deres på det varmeste.😊 Hilsen Veronica Engsmyr
Jan Robert Gjøstøl
Jan Robert Gjøstøl
09:31 12 Oct 22
Vi slang oss rundt i sommer for å få installert varmepumper da hetebølgen toppet seg. Trengte virkelig AC i nykjøpt hus, 2 etasjer. Disse gutta kom raskt på befaring, og vi avtalte en dato kort tid etterpå. Ryddig installasjon, god oppfølging og de var veldig fleksible på alle forespørsler vi hadde. Kan virkelig anbefale at du benytter deg av ONV til installasjon av varmepumper:)
See All Reviews
js_loader

Gratis befaring?