Våre tjenester

Service & installasjon av varmepumpe

Bilde av Mitsubishi Varmepumpe - Olsen & Nordhavn Varmepumpeservice - Tjenester - Varmepumpe Sarpsborg, Fredrikstad

Ny varmepumpe?

Vi hjelper deg i «jungelen» av varmepumper og modeller. Våre varmepumper kommer fra etablerte og gode leverandører som kjenner det norske markedet. Du kan også se våre produkter herVi finner varmepumpen som passer best inn i ditt hjem. Vi kan levere både gulvmodeller og veggmodeller. Olsen & Nordhavn Varmepumpeservice tilbyr varmepumper fra Panasonic, Toshiba, General og Mitsubishi

Varmepumpeservice og reparasjon

Det er veldig viktig å vedlikeholde sin varmepumpe. Vi anbefaler service ca hvert andre år for å forlenge levetiden på pumpen, samt å beholde et godt inneklima. Det kan oppstå mugg / sopp i en varmepumpe som ikke blir vedlikeholdt, og det er selvsagt noe vi ikke anbefaler. Kontakt oss for tid, så kommer vi og utfører service. 

Vi reparerer selvsagt ødelagte varmepumper. I vårt vidstrakte land, og ikke minst kalde land på vinteren og her nede i Nedre Glomma, varmt på sommeren er det viktig at varmepumpen virker. Er din varmepumpe ødelagt? Kontakt oss snarest! 

Bilde av installatør som utfører service på en Toshiba varmepumpe - Olsen & Nordhavn Varmepumpeservice - Varmepumpe Sarpsborg, Fredrikstad - Tjenester fra oss
image0[89]

Installasjon

Kjøper du varmepumpe av oss så avtaler vi selvsagt også installasjon og oppsett av den nye varmepumpen din. Da vil vi finne det beste stedet både for ute- og innedelen. Har du en varmepumpe fra før, men ikke installert den enda? Kontakt oss for en god pris på dette. 

Gratis befaring

Hos Olsen & Nordhavn Varmepumpeservice tilbyr vi selvsagt alltid gratis befaring for alle våre kunder. Du ringer / sender en epost til oss, så avtaler vi et tidspunkt hvor vi kommer og ser på ditt hus, din leilighet, eller ditt bedriftsbygg. Vi har gratis befaring for alle. Kontakt oss idag for å avtale tid.

varmepumpeservice-varmepumpe-sarpsborg-fredrikstad-olsen-nordhavn-varmepumpeservice-as

Ny varmepumpe?

Kontakt oss i Olsen & Nordhavn Varmepumpeservice idag for et godt tilbud og gratis befaring!

Gratis befaring?